Start vandaag nog een online winkel met het PHP Webshop script

Geplaatst op 19-09-2023

Categorie: Computer en internet

Het PHP Webshop script is een applicatie waarmee u met eenvoudige stappen een online winkel in elkaar kunt zetten. Met behulp van de handleiding kunt u zelf uw webshop in elkaar zetten, zonder dat u veel verstand van de techniek hoeft te hebben. Als u nu dit artikel leest op uw computer of telefoon, heeft u al voldoende kennis om iets op te zoeken op internet en heeft u ook voldoende kennis om zelf uw webwinkel in elkaar te zetten met het PHP Webshop script.

Omdat het PHP Webshop script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, kan het script eenvoudig uitgebreid worden met extra mogelijkheden. Vanuit de beheeromgeving kunt u allerlei uitbreidingen aanschaffen, bijvoorbeeld uitbreidingen die een andere layout bevatten of functies toevoegen aan uw webwinkel. Zo kunt u een unieke webwinkel maken die duidelijk verschilt van andere webwinkels en kunt u het uw eigen stijl geven.

Een belangrijke functie van het PHP Webshop script is de mogelijkheid om de juiste meta gegevens aan te leveren voor de zoekmachines. Het CMS script zal er dan zelf voor zorgen dat zoekmachines de gegevens op de juiste manier oppikken. U hoeft in de beheeromgeving alleen in te vullen waar de website over gaat en het script zal de door u aangeleverde informatie op de juiste wijze aanbieden bij de zoekmachines.

Het PHP Webshop script is voorzien van een installatieprogramma zodat u de webwinkel gemakkelijk op uw hostingpakket kunt installeren. Na de installatie heeft u meteen de beschikking over een direct bruikbare webwinkel waarbinnen u uw producten kunt aanbieden. Na de installatie kunt u afbeeldingen van uw producten uploaden en de productinformatie zoals productprijzen en productbeschrijvingen eenvoudig invoeren via de beheeromgeving.

In het PHP Webshop script zitten alle functies verwerkt die nodig zijn voor het starten en onderhouden van een online winkel. Zo kunt u een koppeling leggen met bijvoorbeeld Mollie voor het ontvangen van de betalingen. Zodra er een betaling binnenkomt, ontvangt u een e-mail met alle gegevens die nodig zijn om de bestelde artikelen naar de klant te sturen.